Moj seznam želja

Zaročni prstani

Nasvet zlatarke Vladimire, s katerim boste našli pravi zaročni prstan


Razmišljate o tem, kako bi presenetili vašo drago z zaroko? Preverite, kako vam lahko na enostaven način pomagamo izbrati pravi zaročni prstan: 

  1. Prinesite s seboj sliko svoje drage. Danes je to preprosto, saj bodo dobre tudi slike iz vašega mobilnega telefona ali socialnih medijev. Iz slike bomo zelo hitro lahko prepoznali njeno osebnost in zaročni prstan, ki bi ji pristajal. Vabljeni k branju članka o aktualnih trendih zaročnih prstanov.
  2. Izposodite si en kos njenega priljubljenega nakita. Opazujte, kateri kos nakita vaša draga rada nosi. Z malo spretnosti si lahko njen priljubljeni nakit izposodite in ga prinesete v naše zlatarne. Naučili vas bomo nekaj novega o prstanih in izvedeli boste, kakšen stil zaročnega prstana bi ji bil všeč.
  3. Trik, da izmerite velikost zaročnega prstana. Izmeriti je potrebno prstan, ki ga vaša draga že nosi na prstancu. Vse to boste napravili še hitreje, če si enega od njenih prstanov na skrivaj izposodite in ga prinesete k nam v zlatarno. Nekaj nasvetov za izmero prsta najdete tudi na tej povezavi.

Brez skrbi. Če velikost zaročnega prstana ne bo prava, imejte v mislih, da velikost zaročnega prstana lahko prilagodimo naknadno. Če ji prstan slučajno ne bo všeč, ga lahko tudi zamenjate. Vsekakor pa je najpomembnejše to, da je zaročni prstan vaše darilo, dano iz srca.  

Še prijazen opomnik: V Sloveniji je najbolj običajno, da se zaročni prstan nosi na levi roki, na prstancu. Ni pa vedno tako. Preberite si članek o tem, ki govori na kateri roki se nosi zaročni prstan in na kateri poročni prstan.  


Misel zlatarke

“Zaročni prstan je eno najbolj trajnih in osebnih daril. Pogosto se prenaša iz roda v rod. Darilo, za katerega sem prepričana, da ga je vsaka zaročenka izredno vesela in si ga tudi zasluži.” 

~ Vladimira Fink Pavlin ~

10% POPUST PRI NAKUPU POROČNIH PRSTANOV

Po čudoviti zaroki vaju čaka organizacija poroke. Ta je sama po sebi zajeten čustveni pa tudi finančni zalogaj. Vemo, da ljubezen premaga vse, a vama želimo še nekoliko olajšati pot do poroke in skupnega življenja. Zato vama ob nakupu zaročnega prstana zagotovimo kar 10% popust na zlate poročne prstane. Izbira je res široka, vse od tradicionalnih, vintage, rustik pa do modernih poročnih prstanov. Ker jih izdelujemo ročno, boste dobili resnično dovršen izdelek po ugodni ceni. Poleg tega vam brezplačno izdelamo vrhunsko lasersko gravuro, kjer lahko izbirata tudi med posebnimi vzorci, kot so EKG, prstni odtis, zvočni zapis ali lastnoročni podpis


Verjamemo, da izbira zaročnega prstana pomeni potrditev ljubezni osebe, ki jo imate najraje. Vsak zaročni prstan v sebi nosi svojo posebno zgodbo. 

Dogaja se nam, da nas poznajo po celi Sloveniji, ker:
  • najdemo zaročni prstan za vsako žensko 
  • ali pa ga izdelamo po naročilu


DRUŽINSKA KAKOVOST
Kakovost jamči najbolj srčna zlatarska družina v Sloveniji.
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 100€
Za nakup nad 100€ v spletni trgovini imate brezplačno poštnino.
100% VAREN NAKUP
Vaše plačilo in pošiljka v spletni trgovini sta zavarovana.
VRAČILO BLAGA V 30 DNEH
Če z izdelkom niste popolnoma zadovoljni, vam vrnemo denar.
VEČ KOT 1.800 KOSOV NAKITA
Izberite pravi nakit v spletni trgovini in si ga oglejte v naših zlatarnah.

^

Piškotki

Spletna trgovina Zlatarna Aura uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih


Nujni piškotki

Ti piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta.

Funkcionalni piškotki

Ti omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev.

Analitični piškotki

Z njihovo pomočjo lahko analiziramo potrebe in zahteve uporabnikov ter s tem izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Oglaševalski piškotki

Piškotki, ki so namenjeni oglaševanju spletnega mesta.