Moj seznam želja

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj pomeni "Izdelek je dobavljiv"?

Če artikla ni na zalogi v našem spletnem skladišču, potem je zraven artikla zapisan podatek "Izdelek je dobavljiv". V tem primeru, bomo izdelek naročili in ga dobavili takoj, ko ga prejmemo na zalogo.

Kako lahko dobim predračun?

Predračun si lahko zelo enostavno kreirate kar sami. Potrebno je opraviti registracijo na spletni strani, dodati izdelek v košarico, nadaljevati nakup in izbrati način plačila "Položnica/nakazilo". Predračun boste prejeli na vaš mail naslov.

Koliko znaša poštnina za naročila v spletni trgovini?

Poštnina za naročeno blago v spletni trgovini do vrednosti 100€, znaša 4,5 € ne glede na velikost in vrsto izdelka. Za nakupe, katerih vrednost je večja od 100 €, je poštnina brezplačna.

Kje lahko prevzamem paket, če me v času dostave ni doma?

V kolikor vas v času, ko vam poštar Pošte Slovenije dostavi paket ni na domačem naslovu, vam bo poštar pustil obvestilo o prispeli pošiljki. S tem obvestilom lahko nato blago prevzamete na vam najbližji Pošti Slovenije.

Ali je možno, da naročeno blago naročiti na službeni naslov?

Seveda. Blago lahko naročite tudi v svoje podjetje. To možnost vam ponujamo v postopku naročila, kjer lahko izbirate kdo je plačnik in kam se naj izvrši dostava naročenega blaga.^