Moj seznam želja

Kako uporabim seznam priljubljenih izdelkov, seznam izdelkov v košarici in iskalnik?

Na vrhu spletne trgovine, desno od logotipa Zlatarna Aura in Zlatarna Karat, se nahaja prikaz z ikono srca, košarice in iskalnik. Pri tem je dobro vedeti, da:

  • IKONA SRCA vsebuje vaš seznam priljubljenih – kliknite nanjo in prikazali se vam bodo vaši priljubljeni izdelki.
  • IKONA KOŠARICE vsebuje vašo košarico s seznamom izbranih izdelkov – pojdite z miško nad košarico in že imate pregled nad izdelki v košarici. Če kliknite nanjo boste pristali v svoji košarici, kjer lahko prilagodite količino posameznih izdelkov.
  • ISKALNIK je prostor za iskanje izdelkov po imenu izdelka, posameznih besedah ali kodah izdelkov. Tukaj boste z lahkoto našli izdelek, za katerega ne veste, kje natančno v spletni trgovini se nahaja. Če ste si ogledovali zlat prstan iz belega zlata z rumenimi cirkoni, vnesite v iskalnik »zlat prstan belo zlato rumeni cirkoni«. Več besed kot se spomnite iz opisa izdelka in jih vnesete, bolj vam bo iskalnik zožil izbor in hitreje boste izdelek našli.


PRILJUBLJENI: Seznam priljubljenih izdelkov

Predno zaključite nakup si oglejte svoj seznam priljubljenih izdelkov s klikom na ikono srca na vrhu strani in preverite, ali ste res dodali vse željene izdelke v košarico. Iz seznama priljubljenih lahko enostavno dodate izdelke v košarico s klikom na ikono košarice, ki se nahaja ob posameznem izdelku.
Ko se nahajate v seznamu priljubljenih lahko vidite, da imate ob vseh izdelkih namesto mint ikone srca, ikono rdečega srca. To je oznaka po kateri veste, da je izdelek v seznamu priljubljenih. Tako tudi pri brskanju med ostalimi produkti, ki niso v seznamu priljubljenih, hitro prepoznate tiste, ki so – ob njih se vedno nahaja ikona rdečega srca.


KOŠARICA: Seznam izdelkov v košarici

Ko ste s svojim izborom popolnoma zadovoljni, kliknete na vrhu spletne trgovine desno od logotipa na ikono košarice in znašli se boste v svoji košarici. Tukaj lahko posameznim produktom prilagajate količino, odstranite izdelek iz košarice ali vnesete promocijsko kodo kupona, ki mora biti uporabljena v določenem časovnem okviru. 

S klikom na gumb »Nadaljuj na blagajno« ali na gumb »Na blagajno« boste zagnali postopek nakupa vseh izdelkov, ki jih imate v košarici. V tej fazi ne boste več mogli spreminjati količine posameznih izdelkov, še vedno pa boste lahko vnesli promocijsko kodo kupona.^