Pametne ure

Št. izdelkov: 14

Opis funkcij pametnih ur znamke Liu Jo

Budilka
Sestavni del ročne ure je budilka, na kateri lahko nastavite različne čase. 

Išči telefon
Pogrešate telefon? Pritisnite na gumb ročne ure in sprožite alarm na telefonu - tako ga boste preprosto našli.

Števec kalorij
Ročna ura izračuna porabo kalorij med vadbo.

Števec korakov
Senzorska športna funkcija z vgrajenim triosnim merilnikom pospeška. Števec korakov lahko zaženete ročno, ali pa se sproži samodejno, ko zazna hojo ali tek. Na zaslonu se prikaže skupno število korakov in število korakov na uro s tem, da je na voljo ciljna nastavitev od 1000 do 50 000 korakov, katere dosežek spremlja zvočno opozorilo. Na urni številčnici je označen tudi potek hoje z opozorilom v primeru nezadostne aktivnosti.

Merilec srčnega utripa
S pomočjo vgrajenega optičnega senzorja spremljamo aktivnost srčne mišice do največ 220 utripov na minuto. Možno je zabeležiti in prikazati trenutni srčni utrip, ki je osnova za nastavitev ciljnega srčnega utripa, oceno minimalne in maksimalne frekvence srčnega utripa, grafični prikaz območja trenutne frekvence in graf poteka srčnega utripa.

Merilec saturacije
Pametna ura ima tudi funkcijo merjenja deleža kisika v krvi.

Spalni monitor
Ko je aktiviran, spremlja in beleži izbrane telesne funkcije med spanjem. Na podlagi shranjenih podatkov senzorja gibanja in senzorja srčnega utripa je mogoče v aplikaciji analizirati potek in kakovost spanja ter odkriti približni vzrok jutranje utrujenosti.

Music Control
Z uro imate takojšen dostop do svoje najljubše glasbe kadarkoli in kjerkoli. Pritisnite gumb za predvajanje in se potopite v tone, ki bodo vplivali na vaše misli, občutke in aktivnost.

Obvestila
Pametna ročna ura vas lahko z zvočnim signalom opozori na dohodno sporočilo ali dogodek. Obvestila lahko nastavite za družabna omrežja, SMS, e-poštna sporočila, aplikacije, koledar in budilko.

Vremenska napoved
Ročna ura zna na podlagi sprememb atmosferskega tlaka napovedati vreme v naslednjih nekaj urah.

Prilagodljiv videz številčnice
Hitro in preprosto spreminjajte videz številčnice. Možnosti so praktično neomejene in samo od vas je odvisno, ali boste uporabili svojo priljubljeno fotografijo ali dizajn številčnice luksuzne ročne ure.

Povezava s telefonom
Ročno uro prek povezave bluetooth povežete z napravami, ki delujejo na sistemih Android in iOS.

Štoparica
Štoparica omogoča merjenje časovnih odsekov.

Opozorilo o nedejavnosti
Na podlagi podatkov, prejetih od senzorjev gibanja, ročna ura opozori na potrebo po izvajanju dejavnosti za dosego načrtovanega energijskega izdatka.

Opozorilo za pitje vode
Ročna ura vas v rednih časovnih presledkih opozarja na potrebo po hidriranju organizma ter s tem zagotavlja optimalne pogoje za trenažni proces.

Vodotesnost: IP68

Vrsta zapenjanja: Standardno zapenjanje

Blog

Sonce, morje, školjke in ananas: Poletni simboli v nakitu

Poletje je čas sonca, morskih dogodivščin in brezskrbnosti. Ta letni čas pogosto navdihuje tudi kose nakita, ki izražajo lahkotnost, veselje in povezanost z naravo.

Več kot le modni dodatek: Kakšna je simbolika verižic?

Verižice so več kot le modni dodatek. Njihova zgodovina sega tisočletja nazaj, ko so jih nosili kot amulete, simbolne predmete in označevalce statusa. Danes verižice še vedno nosijo globok simbolni pomen, ki se pogosto razlikuje glede na kulturo, material, obliko in celo osebne okoliščine nosilca.

Kako prepoznati pravo zlato in kaj pomenijo karati v zlatu?

Pri nakupu zlatega nakita je pomembno, da znate prepoznati pravo zlato in razumete razlike med različnimi karati. Tukaj je nekaj ključnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri kakovostnega zlatega nakita.

Politika piškotkov

Spletna trgovina Zlatarna Aura uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...