Moj seznam želja

Poročni prstani Belo in rdeče zlato KP1001

Ti poročni prstani iz belega in rdečega zlata imajo po sredini sijajno črto iz rdečega zlata in so v osnovi brez kamnov.

Izdelek: moški in ženski poročni prstan
Oznaka: KP1001
Material: 14 karatno belo in rdeče zlato (585/1000)
Obdelava: kombinacija sijaj in mat
Kamni: brez kamna
Širina prstana: 6 mm

Zlate poročne prstane vama izdelamo po naročilu, zato lahko izbereta tudi drugo barvo zlata za ta model. Oglejta si še mnoge druge prednosti nakupa poročnih prstanov v Zlatarnah Aura in Karat.

V spletni zlatarni je navedena informativna cena poročnih prstanov v klasičnih velikostih. V kolikor pride do večjih odstopanj v velikostih naročenih prstanov, se cena temu primerno poveča ali pomanjša.
Izdelek je dobavljiv.

Cena:812.00
Velikost ženskega poročnega prstana
Velikost moškega poročnega prstana
Material
Tip pisave
Ker te zlate poročne prstane izdelujemo ročno in po naročilu, vama jih lahko po želji prilagodimo. V spletni trgovini izberita svojo najljubšo barvo zlata v spustnem seznamu "Material". V kolikor želita tudi druge prilagoditve zlatih poročnih prstanov, si oglejta ponudbo in nama oddajta povpraševanje z željenimi prilagoditvami prstanov. 

Vsak par poročnih prstanov vama lahko obogatimo z vrhunsko brezplačno lasersko gravuro poljubnih napisov, pisav in vzorcev. Pri nakupu poročnih prstanov vaju tako čaka še mnogo prednosti, ki jih lahko raziščeta tukaj.

Navedena cena poročnih prstanov velja za par. Omogočamo vama tudi posamičen nakup moškega ali ženskega poročnega prstana s klicem na telefonsko številko 031 768 166 ali z elektronskim sporočilom na info@zlatarna-aura.si.

DRUŽINSKA KAKOVOST
Kakovost jamči najbolj srčna zlatarska družina v Sloveniji.
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
Za nakup nad 50€ v spletni trgovini imate brezplačno poštnino.
100% VAREN NAKUP
Vaše plačilo in pošiljka v spletni trgovini sta zavarovana.
VRAČILO BLAGA V 30 DNEH
Če z izdelkom niste popolnoma zadovoljni, vam vrnemo denar.
VEČ KOT 1.800 KOSOV NAKITA
Izberite pravi nakit v spletni trgovini in si ga oglejte v naših zlatarnah.

^