Moj seznam želja

Belo zlato

Poročni prstani - belo zlato

Poročni prstani iz belega zlata so v modi že od zgodnjih dvajsetih let prejšnjega stoletja in so še danes prva izbira za mnoge mladoporočence pri nas in po svetu. Tako priljubljeni so prav zaradi elegantnega in enostavnega stila ter njihove praktičnosti.

V naravi je čisto zlato vedno rumeno. Da dobimo belo 14-karatno zlato je potrebno čistemu zlatu primešati sodobne dodatke, kar mu da sivkasto kovinsko barvo. Tako dobimo za nošenje primerno belo zlato, iz katerega izdelamo poročne prstane. Ker so sodobni dodatki brez niklja in drugih alergenih primesi, so poročni prstani iz belega zlata primerni za vsakodnevno nošenje.

Najpogosteje je tudi zaročni prstan iz belega zlata, ki ga nevesta po poroki prestavi na desni prstanec ali pa ga zadrži poleg poročnega prstana na levem prstancu. 

Poročne prstane iz belega zlata še dodatno zaščitimo z visoko cenjenim rodijem, kar tudi poudari njihovo odsevno površino. Ko se zaščita obrabi zaradi stika z drugimi predmeti, lahko poročne prstane enostavno obnovimo, da so videti kot novi.

Tako se pri izbiri zlata pri poročnih prstanih več kot polovica slovenskih parov odloči za belo zlato, saj je ta plemenita kovina zelo modna. Kadar želimo tak poročni prstan nekoliko izpostaviti, mu bo že majhen briljant dal tisti magičen lesk, da bo lahko ob stiku s sončnim žarkom ali drugo močno svetlobo elegantno opozoril nase. 

Belo zlato je zaradi svoje nevtralne barve tudi zelo primerno za drage kamne drugih barv, kot sta rdeči rubin, zeleni smaragd ali modri safir, ki si jih občasno zaželijo neklasični pari.

Oglejta si, kako vama lahko ustrežemo pri ponudbi poročnih prstanov in izdelavi zlatih poročnih prstanov po naročilu.

Zlatarna Aura in Karat
Z nakitom vam pomagamo izraziti ljubezen
DRUŽINSKA KAKOVOST
Kakovost jamči najbolj srčna zlatarska družina v Sloveniji.
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 100€
Za nakup nad 100€ v spletni trgovini imate brezplačno poštnino.
100% VAREN NAKUP
Vaše plačilo in pošiljka v spletni trgovini sta zavarovana.
VRAČILO BLAGA V 30 DNEH
Če z izdelkom niste popolnoma zadovoljni, vam vrnemo denar.
VEČ KOT 1.800 KOSOV NAKITA
Izberite pravi nakit v spletni trgovini in si ga oglejte v naših zlatarnah.

^

Piškotki

Spletna trgovina Zlatarna Aura uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih


Nujni piškotki

Ti piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta.

Funkcionalni piškotki

Ti omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev.

Analitični piškotki

Z njihovo pomočjo lahko analiziramo potrebe in zahteve uporabnikov ter s tem izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Oglaševalski piškotki

Piškotki, ki so namenjeni oglaševanju spletnega mesta.