Zlati poročni prstani

Št. izdelkov: 413

V zlatarni Aura in Karat zlate poročne prstane izdelujemo iz 14 karatnega zlata, s čistino 585/1000. 14 karatno zlato večina zlatarskih mojstrov smatra za najbolj primerno zlato zlitino za izdelavo poročnih prstanov, saj se tako doseže najboljše razmerje med obstojnostjo kovine in barvo zlata. Po želji lahko izdelamo tudi zlate poročne prstane tudi iz višjih čistin zlata.

Vsi zlati poročni prstani so izdelani ročno in po naročilu. Izbranemu modelu poročnih prstanov pred izdelavo brezplačno prilagodimo:

Blog

Sonce, morje, školjke in ananas: Poletni simboli v nakitu

Poletje je čas sonca, morskih dogodivščin in brezskrbnosti. Ta letni čas pogosto navdihuje tudi kose nakita, ki izražajo lahkotnost, veselje in povezanost z naravo.

Več kot le modni dodatek: Kakšna je simbolika verižic?

Verižice so več kot le modni dodatek. Njihova zgodovina sega tisočletja nazaj, ko so jih nosili kot amulete, simbolne predmete in označevalce statusa. Danes verižice še vedno nosijo globok simbolni pomen, ki se pogosto razlikuje glede na kulturo, material, obliko in celo osebne okoliščine nosilca.

Kako prepoznati pravo zlato in kaj pomenijo karati v zlatu?

Pri nakupu zlatega nakita je pomembno, da znate prepoznati pravo zlato in razumete razlike med različnimi karati. Tukaj je nekaj ključnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri kakovostnega zlatega nakita.

Politika piškotkov

Spletna trgovina Zlatarna Aura uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...