Verižica z osebno kozmično kodo*

Izdelek: srebrna verižica s personalizirano kozmično kodo
Material in barva: srebro
Čistina: 925/000
Dolžina verižice: 45 cm

V zadnjem koraku postopka nakupa vas čaka vnosno polje za OPOMBE, kamor lahko vnesete svojo kozmično kodo.

Ker gre za personaliziran izdelek, je možno zgolj vnaprejšnje plačilo (predračun, Paypal, kartica), ne pa tudi plačilo po povzetju.
*Koda na obesku je simbolična. Obesek izdelamo po vaši osebni kozmični kodi.

Izdelava po naročilu
Cena: 

75,00€


+ -
Karmični algoritem ali kozmična koda je navodilo za reševanje naših karmičnih vzorcev. Ko ga sprejmemo za svojega, postane naš amulet in takrat, ko ga blagoslovimo s sijajem polne lune, se spremeni v talisman. V času polne lune ga blagoslovimo vsak mesec tako, da ga izpostavimo lunini svetlobi - s tem ga napolnimo. S svojimi blagodejnimi učinki nas bo ščitil vse do naslednje polne lune. V naši ponudbi najdete tudi zapestnico z osebno kozmično kodo.

Za več informacij o svoji osebni kozmični kodi se obrnite na go. Ano Malenica - spl. stran: astroanama.com, e-mail: anama.astro@gmail.com, tel. št.: 041 444 755

Blog

15. julij 2024

Sonce, morje, školjke in ananas: Poletni simboli v nakitu

Poletje je čas sonca, morskih dogodivščin in brezskrbnosti. Ta letni čas pogosto navdihuje tudi kose nakita, ki izražajo lahkotnost, veselje in povezanost z naravo.

9. julij 2024

Več kot le modni dodatek: Kakšna je simbolika verižic?

Verižice so več kot le modni dodatek. Njihova zgodovina sega tisočletja nazaj, ko so jih nosili kot amulete, simbolne predmete in označevalce statusa. Danes verižice še vedno nosijo globok simbolni pomen, ki se pogosto razlikuje glede na kulturo, material, obliko in celo osebne okoliščine nosilca.

1. julij 2024

Kako prepoznati pravo zlato in kaj pomenijo karati v zlatu?

Pri nakupu zlatega nakita je pomembno, da znate prepoznati pravo zlato in razumete razlike med različnimi karati. Tukaj je nekaj ključnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri kakovostnega zlatega nakita.

Politika piškotkov

Spletna trgovina Zlatarna Aura uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...