Moj seznam želja

Srebrni obesek v obliki otroške risbe

Srebrni obesek v obliki otroške risbe bo veselil tako vas kot vašega otroka. Otrok vam namreč nariše risbo, ki jo skenirate in pošljete na info@zlatarna-aura.si ali kar original po navadni pošti. Nato vam v zlatarski delavnici izdelamo obesek v obliki posameznega elementa na risbi vašega otroka.

Izdelek: obesek v obliki otroške risbe
Material: srebro
Čistina: 925/1000
Kamni: brez kamna
Motiv: otroška risba
Dimenzije obeska: 10-15 mm

Izdelujemo gravirane obeske z otroškimi risbami ter verižice in zapestnice z enim ali več obeski. Možne so tudi prilagoditve po materialu (izdelava v zlatu), dolžinah in pletenjih verižic ali zapestnic. Za prilagoditve pokličite na 031 768 166.
Izdelek je dobavljiv.

Cena:20.00
Pozlata

Otroške risbe na nakitu

Vsi vemo, kako so otroci ponosni na svoje risbe. Komaj čakajo, da nam pokažejo svoje stvaritve. Za otroka je taka prepoznava njegove ustvarjalnosti izredno pomembna. V njegovih prvih 10-ih letih življenja ga s takimi dejanji učimo vrednosti njihovega ustvarjanja, s čimer ponotranji zaupanje vase in odrašča v samozavestno alfa osebo. Ta občutek je potem njegova dolgoročna popotnica, ki močno vpliva na njegove uspehe na vseh področjih življenja.

Veliko staršev se pomembnosti tega zaveda, zato risbe običajno razobesimo po zidovih. A nemalokrat imamo stanovanja že premišljeno dekorirana, zato otroško risbo le za kratek čas postavimo na vidno mesto in jo nato pospravimo med mnoštvo ostalih v predal. Kakor minevajo leta, se izgubijo, če pa so skrbno spravljene, jih kasneje odrasli otroci tudi sami vržejo v koš. Kakšna škoda za tako lepe spomine. 

Za vas smo v zlatarski delavnici pripravili drugačno rešitev. Tako, ki bo ovekovečila risbe vaših otrok na eleganten in vzpodbuden način. Zadovoljstvo bo vaše, saj bodo zidovi ostali čisti, spomin na vašega odraščajočega otroka pa bo postal večen in se bo lahko prenašal skozi generacije. Navdušeni bodo tudi otroci, katerih risbe boste pokazali vsem svojim prijateljem, ko boste nosili nakit. Kako bodo ponosni!

Edini v Sloveniji vam v sodobni zlatarski delavnici z lasersko tehnologijo izdelamo obeske v obliki ročno narisanih elementov ali vam obeske različnih oblik graviramo z risbami vašega otroka.

Pokažite svojemu otroku, da cenite njegovo ustvarjalnost ali presenetite svoje starše z osebnim nakitom.

DRUŽINSKA KAKOVOST
Kakovost jamči najbolj srčna zlatarska družina v Sloveniji.
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
Za nakup nad 50€ v spletni trgovini imate brezplačno poštnino.
100% VAREN NAKUP
Vaše plačilo in pošiljka v spletni trgovini sta zavarovana.
VRAČILO BLAGA V 30 DNEH
Če z izdelkom niste popolnoma zadovoljni, vam vrnemo denar.
VEČ KOT 1.800 KOSOV NAKITA
Izberite pravi nakit v spletni trgovini in si ga oglejte v naših zlatarnah.

^