Moj seznam želja

Ozek prstan za bogastvo Pavitri Sijaj

Prstan za bogastvo povečuje obilje na vseh področjih bivanja.

Izdelek: prstan za bogastvo Pavitri
Material: čisto zlato, čisto srebro in čisti baker
Obdelava: sijaj
Kamni: brez kamnov
Širina: 4 mm
Izdelek je dobavljiv.

Cena:333.00
Velikost prstana

Misel zlatarke

“Življenje razumem kot igro, kjer vsak igra vlogo, ki si jo je izbral sam. Zato je treba za svoje življenje sprejeti polno odgovornost. Nihče nam ni ničesar dolžan, mi nismo nikomur dolžni ničesar. Največjo odgovornost pa nosimo do sebe, ker je od odnosa do sebe odvisno, kako bomo v življenju srečni, zadovoljni, uspešni, notranje izpolnjeni. Sami se odločamo, kako se bomo počutili vsak trenutek. Pomembno se je poznati, spoznati in si zaupati. Če zaupamo sebi, bomo zaupali tudi drugim. In nasprotno: če sebi ne zaupamo, tudi ljudem okoli sebe ne bomo mogli zaupati.” 

~ Vladimira Fink Pavlin ~
Verjamemo, da vsak človek v sebi skriva potencial. Mi pomagamo, da odkrijete najprej bogastvo v sebi, ker si to zaslužite. Enostavno ljubimo vse, kar je povezano z nakitom, zato smo izdelali prstan, ki prinaša bogastvo. Pokažite najprej sebi, da se imate radi in obilje bo prišlo. 


Staroindijski prstan za bogastvo

Pavitri je unikaten, ročno izdelan in energiziran prstan. Izdelan je po tisočletni zlatarski recepturi, zapisani v sanskrtu. Pomaga nam povečati obilje na fizičnem, čustvenem in duhovnem področju bivanja. Pavitri prstan so včasih lahko nosili samo jogiji in svečeniki, danes pa je na voljo tudi drugim ljudem.

Nosimo ga na prstancu desne roke ali kot obesek okoli vratu na bombažni vrvici.

Narejen je iz zlitine treh plemenitih kovin: iz čistega zlata, srebra in bakra. 

  • ZLATO povečuje vitalnost
  • SREBRO povečuje duhovni mir
  • BAKER povečuje ljubezen

PAVITRI v sanskrtu pomeni ČISTO in SVETO. Pavitri je prstan jogijev in svečenikov, vegetarijancev... Harmonizira nam vse tri energijske kanale v telesu: IDO, PINGALO in SUŠUMNO. Na karmičnem nivoju deluje tako, da nam pomaga uravnotežiti preteklost, sedanjost in prihodnost. Njegova moč se poveča, če ne pijemo alkohola in se držimo vegetarijanske diete. Pavitri prstana ne nosimo med menstruacijo. 

Lahko ga nosimo stalno ali le med meditacijo za doseganje uvidov in notranjega miru. Nosimo ga med pomembnimi sestanki, pri poslovnih in osebnih odločitvah.

Tisočletne izkušnje trdijo, da nam Pavitri prstan poleg duhovnega bogastva in čustvenega miru pomaga povečati  materialno obilje na treh nivojih:

  • z lahkoto povrnemo svoje dolgove 
  • dolžniki nam povrnejo naše dolgove
  • ustvarimo novo materialno bogastvo. 
S Pavitri prstanom lahko osrečite sebe ali svoje najdražje.

ČIŠČENJE PRSTANA ZA BOGASTVO

Prstan redno čistimo enkrat mesečno tako, da ga na noč polne lune položimo v  kozarec vode, ki smo ji dodali žličko himalajske soli (kupimo nov kozarec in ga uporabljamo samo za ta namen, lahko je tudi plastičen majhen kozarček). Kadar prstana ne nosimo, ga hranimo v posebni škatlici.

ROK DOBAVE

Zaradi unikatne, ročne izdelave je potrebno prstan naročiti in nanj čakati približno 1 mesec. Razlog je v tem, ker se ga sme izdelati samo na določen dan v mesecu in energizirati točno določene dneve v mesecu.

OSTALE INFORMACIJE

Velikost prstanca desne roke izmerite tako, da ugotovite premer prstana, ki se vam prilega na ta prst ali poprosite najbližjega zlatarja, da vam ga izmeri ali pa vam merilne obročke pošljemo po pošti na vaš naslov.

Cena prstana je ne glede na velikost enotna.

KAJ O PRSTANU ZA BOGASTVO PRAVIJO SLAVNI

Prstan za bogastvo spremljajo zanimive zgodbe o dobitkih in nepričakovanih prilivih obilja. Prstan za bogastvo je prepričal tudi slavne. Med njimi je tudi Zvezdana Mlakar, kar si lahko podrobneje preberete na povezavi TUKAJ.
DRUŽINSKA KAKOVOST
Kakovost jamči najbolj srčna zlatarska družina v Sloveniji.
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 100€
Za nakup nad 100€ v spletni trgovini imate brezplačno poštnino.
100% VAREN NAKUP
Vaše plačilo in pošiljka v spletni trgovini sta zavarovana.
VRAČILO BLAGA V 30 DNEH
Če z izdelkom niste popolnoma zadovoljni, vam vrnemo denar.
VEČ KOT 1.800 KOSOV NAKITA
Izberite pravi nakit v spletni trgovini in si ga oglejte v naših zlatarnah.

^