NAŠA ZGODBA

ZAKAJ NAJBOLJ SRČNI ZLATARJI V SLOVENIJI?

Verjamemo, da ljubezen do nakita pomeni ljubezen do sebe in do ljudi, ki jih imate najraje. Mi gojimo ljubezen do nakita tako, da prenašamo znanje o nakitu naprej in vam pomagamo izbrati pravega. Takšnega, ki bo povečal vašo samozavest in takšnega, s katerim se boste dobro počutili. 

Dogaja se nam, da nas poznajo po celi Sloveniji, ker najdemo nakit za najbolj zahtevne, ker vemo skoraj vse o nakitu in ker znamo popraviti vsak, še tako zahteven kos nakita.  


ZAKAJ AURA?

Aura je energijski ovoj okrog človeka, ki vključuje eterično telo, astralno telo, mentalno telo in duhovno telo. Torej sij, ki je povezan s človekom.

Povezuje nas sijaj. Šele ko se srečamo kot bitja, lahko v resnici vidimo svet kot ogrlico dragih plemenitih kamnov mavričnih barv in zlatega sijaja. Ker vsak človek je svoj svet. Unikaten način, skozi katerega se izraža vesolje. Sijte in pomagajte sijati tudi drugim!

Zlatarno Aura danes najdete na štirih prodajnih mestih - v Črnomlju, Kočevju, Ljubljani in Novem mestu.


NAŠA ZGODBA – OD ČEBEL DO ŠTIRIH ZLATARN

Pošteno delo, vztrajnost in osredotočenost na cilj.

Zlatarno Aura sestavljajo štiri trgovine z nakitom in ročnimi urami v Ljubljani, Kočevju, Novem mestu in Črnomlju, dve spletni trgovini (slovenska in hrvaška) ter proizvodna enota v Novem mestu. Povezuje jih podjetje ČEBELICA d.o.o.

Podjetje ČEBELICA d.o.o. je bilo ustanovljeno v začetku leta 1991 z dejavnostjo proizvodnje in trgovine. Zlatarska družina je ime podjetja, ki je povezano s čebelami ohranila zato, ker Vladimira Fink izhaja iz čebelarske družine iz Semiča v Beli krajini. Družina je tako že od nekdaj povezana s čebelami in tako vajena vsakega dela. Glavne vrednote so tako ostale: pošteno delo, vztrajnost, predvsem pa osredotočenost na cilj.

Začetki zlatarne segajo v leto 1991, ko sta lastnika Vladimira in Cvetko Fink v lokalu na Prešernovem trgu v Novem mestu odprla prvo trgovino - Zlatarno AURA. Po uspešnih štirih letih poslovanja sta leta 1995 odprla drugo zlatarno, ki je zaživela v novomeškem BTC-ju. Dejavnost se je s tem bistveno razširila, vendar še vedno v okviru prodaje zlatega in srebrnega nakita ter ročnih ur. 

Leta 2005 je podjetje odprlo še zlatarno v Črnomlju, od leta 2023 pa delujeta zlatarni v Kočevju in Ljubljani.


NAŠA VIZIJA

Vizija našega podjetja je, da z osebno rastjo pripomoremo k uspešnosti podjetja in blagovne znamke Zlatarna Aura. V podjetju sledimo modernim smernicam industrije tako v oblikovnem kot v tehnološkem pogledu. Stremimo k temu, da je blagovna znamka Zlatarna Aura na območju Slovenije ena od najprepoznavnejših. V prihodnjih letih bomo dobro ime, ki je bilo ustvarjeno s trdim in strokovnim delom, ponesli čez meje Slovenije in naš nakit ponudili širnemu svetu. Z nakitom vam pomagamo izraziti ljubezen.


NAŠE POSLANSTVO

Že vrsto let prodajamo, izdelujemo in vzdržujemo vse vrste nakita iz plemenitih kovin z dragimi in okrasnimi kamni, in sicer za vse ljudi, ki imajo radi moderen, uporaben in tudi unikaten nakit. Veseli smo kadar ljudje obdarijo sebe ali svoje najdražje. Naše delo opravljamo zelo profesionalno in odgovorno zato nam stranke zaupajo že več kot 25 let. V tem času smo znotraj podjetja zgradili tople odnose in prijetno medsebojno sodelovanje.


V VELIKO POMOČ SMO LAHKO, KO IŠČETE

Zaročne in poročne prstane

Ogrlice, uhane, zapestnice, prstane, obeske, verižice, pirsinge, broške, manšetne gumbe

Zlat nakit, srebrni nakit, jekleni nakit, biserni nakit iz morskih in sladkovodnih biserov, briljantni nakit, nakit iz titana in nakit z naravnimi kamni, nakit s kristali

Modni zlati nakit in modni srebrni nakit

Unikatni nakit in nakit, izdelan po naročilu

Modne ženske ure, moške ure in otroške ure

Darila za mlade mamice in novorojenčke, darila za krst, darila za obhajilo, darila za birmo, darila za rojstne dneve, darila za poroke, darila za obletnice, darila za valentinovo, darila za maturo, darila za diplomo, darila ob upokojitvi

Čiščenje in popravilo nakita

Nekoga, da vam po ugodni ceni odkupi vaše staro zlato

Naložbeno zlato

Zlate in srebrne spominske kovance


NAŠA POSEBNA PONUDBA

Izdelava in energiziranje prstana za bogastvo Pavitri

Možnost aktivnega sodelovanja bodočih mladoporočencev pri izdelavi poročnih prstanov

Izdelava unikatnega nakita, tudi po idejni zasnovi stranke


ZAKAJ BI IZBRALI NAS?

Pomagali vam bomo najti pravi kos nakita. 

Našli boste pravi prstan za oba med več kot 1000 poročnimi in zaročnimi prstani.

Če ga ne najdete, lahko sodelujete pri izdelavi prstana po vaši zamisli. 

Odgovorili vam bomo hitro in prijazno.

Našli boste kvaliteten nakit za ugodno ceno.

Z vso pozornostjo se posvetimo vsaki stranki.

Izbira zaročnega ali poročnih prstanov vam bo v užitek zaradi pestre izbire, ki jo lahko enostavno filtrirate v spletni trgovini, si natisnete želeni izdelek in naročite ogled v eni izmed poslovalnic, kjer vas čakajo strokovno osebje in ugodne cene.

Uvajamo novitete s svetovnega trga in jih prilagajamo slovenskemu področju.

Izdelamo vam nakit po naročilu.

Politika piškotkov

Spletna trgovina Zlatarna Aura uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...