Mediji o nas

(12. 1. 2023) Naša silvestrska fotografija se je pojavila v Dolenjskem listu

Veseli smo, da se je ob koncu leta 2022 na enem mestu zbrala celotna ekipa Zlatarne Aura in Karat, s čimer smo se pohvalili tudi na družbenih omrežjih. Objavo so zasledili tudi pri Dolenjskem listu in veseli smo njihove objave:
dl


(December 2022) O nas je pisala revija Fashion Avenue Slovenija

V članku Izrazite svojo unikatnost lahko berete o trenutnih smernicah na področju nakita in o tem, kako se lotimo izdelave nakita po naročilu. 

1 2Gostovali smo v oddaji Svet na Kanalu A, kjer smo govorili o najredkejši kovini na svetu - osmiju.

Vabljeni k ogledu videa, dostopnega v Videoteki 24ur.com.Nuša Derenda, izjemna slovenska pevka, ima za vas prav posebno novico.

Raziščite jo v članku spletnega portala Ekskluziv.si.Kadar želite podariti ob posebnih priložnostih nekaj enkratnega, boste z nakitom podarili del sebe in izrazili najglobljo ljubezen. Nakit iz plemenitih kovin je namreč eno izmed najbolj trajnih daril, ki osebo še dolgo spominja na vas. Osebno noto lahko nakitu dodate z unikatno lasersko gravuro lepe misli, posebnih simbolov ali pa kar lastno fotografijo.

Več o nakitu za darilo si preberite na spletnem portalu revije Grazia.
 

(6.10.2017) Sanje in ideje 55 žensk (Slovenske novice)


Lucija Smolnik, avtorica knjige Modrosti za razcvet življenja, kjer so zbrane zgodbe 55-uspešnih žensk, piše tudi o direktorici Vladimiri Fink Pavlin. Ob izidu knjige je bila organizirana okrogla miza na temo "Ali si upamo živeti, kar si želimo?", ki so jo popestrili Nuša Derenda, Perta Turk Ruphert in Sergej Ruphert.

Več o okrogli mizi si preberite v Slovenskih novicah.


(3.10.2017) "Ko si s srcem pri stvari, več časa preživiš v službi kot doma" [VIDEO]


Verjamemo, da je za uspeh potrebna korektnost tako do sebe kot do ljudi v okolici. Prstan za bogastvo Pavitri pa lahko pri tem zagotovo pomaga.

Preberite si več tukaj.


(26.5.2017) Intervju David Fink: Ljubezen do nakita vodi mojo pot


David Fink je s svojo mlado energijo in navdušenjem do nakita prinesel v Zlatarne Aura in Karat obilico svežega vetra. Z zagnanim delom in poslovno žilico prevzema najbolj odgovorne naloge pri vodenju podjetja, ker pa čuti globoko ljubezen do estetike, je njegovo delovanje osredotočeno tudi na izdelavo in popravilo nakita. 

Preberite si celoten intervju z zlatarjem Davidom Finkom v tem članku.


(20.4.2017) Lep kos nakita prepogosto počiva v škatli (Svet kapitala)


Preverite članek o tem, zakaj so kupci nakita čedalje zahtevnejši in hkrati odprti za novosti. Kar so včeraj videli na modni pisti, želijo že danes imeti. K temu sta pripomogla tudi globalizacija in splet.

Celoten članek si preberite tukaj.

Čeprav je izbira poročnih prstanov ena izmed lepših izkušenj pri organizaciji poroke, se lahko mladoporočenca izgubita v široki izbiri oblik modelov, materialov in kamnov. Vladimira Fink Pavlin, direktorica Zlatarn Aura in Karat, z veseljem strokovno svetuje parom pri izbiri poročnih prstanov.Bogata ponudba, od modernih poročnih prstanov iz titana do informiranega prstana za bogastvo, v Zlatarnah Aura in Karat navdušuje tudi tuje medije.

Če govorite italijansko, si preberite članek o ljubezni do nakita, ki jo goji Vladimira Fink Pavlin.


(20.3.2017) Pavitri – prstan, ki ga izdeluje le ena zlatarka


Prstan bogastva Pavitri, ki se ga zlatarka loti ob točno določenih dnevnih v mesecu, glede na položaj planetov, nato ga še energizira na prav tako tri točno določene dneve v mesecu, odvisno od položaja lune. 

Preverite, kaj so o prstanu še zapisali na Style.Over.Net.


(8.3.2017) Kako očistiti (srebrni ali zlati) nakit? (Cosmopolitan)


Da bo vaš nakit vedno v središču pozornosti, morate zanj tudi pravilno skrbeti. Preverite nekaj učinkovitih in preprostih načinov kako očistiti nakit, s katerimi boste vedno ponosna lastnica čudovitega leska.

Poglejte si celoten članek v Cosmopolitanu. 


(24.2.2017) Pet nasvetov za lep in svetleč nakit


Vsak nakit, z nošenjem izgubi svoj lesk. Ne glede na to, iz katere plemenite kovine je izdelan. A brez skrbi, večini svojih najljubših kosov nakita lahko brez večjih težav povrnete sijaj. Kako? 

Preverite celoten članek o petih nasvetih zlatarke Vladimire Fink Pavlin o čiščenju nakita.


(19.1.2017) V prstan ujete energije vesolja (Novice)

 
Čisto zlato, srebro in baker so navidezno preprost recept za poseben prstan. Prstan za bogastvo Pavitri. A le zmes teh kovin ne zadostuje, da bi prstan, ki mu pripisujejo posebno moč in oddajanje pozitivne energije, deloval. 

Preberite več v tem članku, kako je prstan za bogastvo nastal in kaj o njem pravijo stranke.


(5.1.2017) 55 women for 55 dreams: Vladimira Fink Pavlin


O Vladimiri Fink Pavlin so zapisali, da je zlatarka, ki jo pri kreiranju življenja vodi duhovni svet, čudovitih globokih oči, mirne duše in hvaležnega srca, ženska, ki verjame, da te življenje obrusi v čudovit diamant. 

Preberite več v tem članku, zakaj je Vladimira že celo življenje povezana z nakitom.


(17.11.2016) Zvezdana Mlakar ima po novem svoj nakit


Zvezdana Mlakar nakit izbira s srcem. Rada ima nakit, kamne najrazličnejših barv, zlato, srebro – preprosto ljubim vse to. Nosi tudi prstan za bogastvo Pavitri.

Preberite si celoten članek.


Politika piškotkov

Spletna trgovina Zlatarna Aura uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...