Moj seznam želja

Darila za valentinovo

Darilo za valentinovo


Valentinovo je največji praznik zaljubljenih. Takrat izkazujemo ljubezen, ki jo čutimo do svojega izbranca ali izbranke. Včasih izberemo za darilo le kakšno bonbonjero ali cvetje, vendar če želimo punci ali fantu, zaročencu ali zaročenki, ženi ali možu izkazati še posebno naklonjenost, se odpravimo v najbližjo zlatarno (ali pa pokukamo v spletno trgovino), saj je idealno valentinovo darilo prav nakit, najsi je to verižica, zapestnica, prstan ali pa uhani oziroma kakšen obesek z osebno in s tem še toliko bolj pozorno gravuro. Takšno darilo je namreč trajno in ima večjo vrednost, saj z njim ljubljeni osebi sporočimo, da nam veliko pomeni in da jo globoko cenimo, obenem pa si tudi mi želimo, da se ob vsakokratnem nošenju podarjenega nakita z veseljem spomni na posebno priložnost, ob kateri ga je prejela in seveda tudi na nas, ki smo ji to darilo poklonili. 

Z veseljem vam svetujemo

Zgoraj smo objavili idealna valentinova darila po našem izboru. V kolikor na seznamu ne najdete tistega, kar iščete, oziroma menite, da si vaša ljubljena oseba zasluži prav posebno pozornost, pa vam lahko nakit izdelamo tudi po naročilu! V tem primeru ali pa če se vam porodi kakršnokoli vprašanje o izdelkih, ki so na voljo v spletni trgovini Zlatarne Aura in Karat, ne oklevajte, temveč nas pokličite na 07 30 66 950 ali pa pišite na #EM#73606e6677457c6b697d6b79626c236e6563733d677c#EM# in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in svetovali. 

Brezplačno graviranje nakita


Vsak izdelek, ki ga podarite svoji izbranki ali izbrancu za valentinovo, vam po želji BREZPLAČNO GRAVIRAMO. Ob oddaji naročila nam v polje za komentar navedite željen napis in področje, kjer ga želite imeti vgraviranega. 

^