slika_valentinovočlanek_14921.png

Pričakajte valentinovo pripravljeni

Nakit zaradi svoje lepote kot tudi trajnosti velja za večno in zelo zaželeno darilo. Z njim predvsem pripadniki močnejšega spola obdarujejo svoje izbranke, pogosto pa se tudi dekleta in žene odločijo, da bodo svoje drage obdarovale z nakitom.

Seveda pri izbiri vrste nakita za ženske ni nobenega pravila – to so lahko uhani ali pa verižica, zapestnica, da o prstanih sploh ne govorimo. Veliko fantov se odloči, da bodo prav na valentinovo svoja dekleta presenetili z zaročnim prstanom! Zanimivi so tudi obeski na prelom, pri katerih vsak partner nosi polovico, skupaj pa ta dva dela tvorita celoto.

zlat krizi6867 4727

Zlat obesek v obliki srca, ki se prelomi in ga nosita oba partnerja. Nanj lahko graviramo poljubno vsebino (imena, datume, slike). 


Kateri material izbrati?


Če se nekoliko ustavimo pri izbiri materiala, je treba vedeti, da sta zlato in srebro žlahtni kovini in zato najprimernejši za obdarovanje. Zlato je tista večna klasika in standard pri obdarovanju z nakitom, srebro pa je žepu prijaznejše in prav tako čudovito na pogled.  


Valentinovo je romantičen praznik, zato so tudi darila romantično obarvana. Zelo priljubljeni so motivi srca, simbola neskončnosti, lahko pa se seveda odločite tudi za druge, saj sporočilo ljubezni ne bo spregledano, v kakršnikoli obliki ga boste podarili. 

IMG 2809 Uhančki Neskončno iz rdečega zlata s cirkoni


Zaroka na valentinovo?

Na valentinovo, enega najbolj romantičnih dni v letu, se veliko parov tudi zaroči. Pri izbiri zaročnih prstanov prednjačijo tisti, ki jih krasijo briljanti. Prav tako lepi in odporni, hkrati pa bolj dostopni, pa so moissaniti. Vabljeni k ogledu velike izbire zaročnih prstanov v naši ponudbi!

DR 166DR 163OR 1666   7003 (1 of 2)

Kaj pa podariti moškim?


Zgoraj smo podali nekaj nasvetov za darila dekletom in ženam, seveda pa nismo pozabili niti na fante in može! Moški jekleni nakit Rochet je izvrstno darilo zanje, najsi je to zapestnica, verižica ali pa prstan - povezavo do moškega nakita iz jekla najdete tukaj.