Ožbej studijska in risba
Odraščanje naših malčkov je nekaj, kar se pred očmi staršev, pa tudi starih staršev odvija neverjetno hitro. V enem hipu je to še malček, ki spoznava svojo okolico in se uči osnovnih življenjskih veščin, kar naenkrat pa gre že v osnovno in potem srednjo šolo, mi pa se sprašujemo, kako je mogoče, da se je vse to zgodilo tako hitro. 

Zato je zelo pomembno ohraniti dragocene spomine na najzgodnejša leta našega otroka, na njegove prve umetniške stvaritve, prve upodobitve njegove družine, prve čestitke mamici za materinski dan in tako naprej. Pri tem vam lahko pomagamo mi – z lasersko tehnologijo lahko izdelamo obeske v obliki risbic vašega otroka ali pa vam risbice graviramo na obeske. 

nakit zapestnica otroške risbe jewelry white yello

Obesek je lahko del verižice, zapestnice, kar je lahko idealno darilo za mamice, babice pa tudi tete, če pa iščemo darilo za očeta ali dedka, pa je risbica lahko tudi del obeska za ključe. Po naročilu lahko graviramo tudi na zlato ploščico – nanjo lahko na primer graviramo prvo risbico vašega otroka, vi pa mu jo potem podarite ob dopolnjenem 18. letu. Tako bo spomin na odraščanje vašega otroka postal večen.

Pomislite tudi, kako navdušeni in motivirani bodo otroci sami, ko boste na ta način ovekovečili njihove prve umetnine in jih imeli vseskozi pri sebi! 

Nekaj primerov izdelkov z otroškimi risbami najdete na spodnjih alinejah. Če imate idejo za drugačen obesek, pa vam ga lahko izdelamo tudi po naročilu.
- Srebrna zapestnica z enim, dvema ali tremi obeski z otroško risbo