slika_Banner blog_15598.png

Novo v ponudbi: Vrhunske ročne ure Liu Jo

Poleg nakita so tudi ure pomemben del naše vsakdanje opreme. Tega se zavedamo tudi v spletni trgovini Zlatarna Aura, zato smo našo ponudbo dopolnili z ročnimi urami priznane italijanske znamke Liu.Jo. 


Analogni in pametni modeli ur Liu Jo so izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost. Vsak model je oblikovan s poudarkom na podrobnostih, zato so ure primerne tako za vsakdanjo uporabo kot tudi za posebne priložnosti.


Med klasičnimi modeli znamke Liu Jo najdemo nekaj za vsak okus in stil. Če iščete klasično eleganco, boste zagotovo navdušeni nad modeli z jeklenim pasom in elegantnimi številkami na podlagi, ki je lahko zlata, srebrna, črna ali kake druge barve. Za tiste, ki so bolj športno naravnane, pa so na voljo ure s silikonskimi pasovi in odtenki, ki bodo zagotovo pritegnili pozornost.


lj1lj2lj3


Pametni modeli ur znamke Liu Jo pa ponujajo različne funkcije, kot so budilka, štoparica, števec korakov in kalorij, spalni monitor … Modeli imajo tudi možnost povezave s pametnimi telefoni in posledično prikazovanja obvestil, kot so opomniki, SMS sporočila itd.


lj4lj5lj6

Liu Jo ure so na voljo tako v naši spletni trgovini kot tudi v poslovalnicah v Novem mestu in Črnomlju. Ne glede na to, ali iščete uro za vsakodnevno uporabo ali za posebno priložnost, so ure znamke Liu Jo odlična izbira.