prstan
Vas zanima nastanek zlatega prstana pave, za katerega je značilno, da je po vsem obodu okrašen z briljanti? Za vas smo korak za korakom dokumentirali vse vaze ročne izdelave takšnega prstana. Vabljeni k ogledu zanimive fotozgodbe!
1
Vse se začne s takšno palčko, ki, roko na srce, ne izgleda kot kaj posebnega. A tu se čarovnija šele začne.

2
Iz zgoraj omenjene palčke je treba najprej izoblikovati prstanu podoben obroček. 

3
Obroček je končan, gre za popolnoma grobo obliko prstana in zaenkrat še nič ne kaže, da ga bodo krasili čudoviti briljanti.

5
Toda ne bo dolgo ostalo pri tem ...

6
Zdaj se nastavki, v katerih bodo počivali briljanti, že lepo vidijo.

9
Zdaj je že jasno, da gre za pave prstan. Manjka pa še najpomembnejše.

11
Sledi še kar dolgotrajen postopek vstavljanja 0.01-karatnih briljantov.

13
39 briljantov je umeščenih, manjka le še eden!

14
Končni rezultat.

br prstan (3 of 3)
In še enkrat končni rezultat. Prstan je zaradi svoje oblike primeren za vsakodnevno nošenje. V zadnjih letih je to priljubljena izbira za poročni prstan, nekateri pa se odločijo za tako obliko tudi pri zaročnem prstanu. Pravila pravzaprav ni, verjetno pa se strinjate, da je, ne glede na njegovo "funkcijo", izdelek naravnost čudovit!

Našo ponudbo zaročnih prstanov si lahko ogledate na tej povezavi, poročni prstani pa vas čakajo tukaj. Tudi če v ponudbi ne najdete prstana, ki ga iščete, ne skrbite - prstan vam lahko izdelamo popolnoma po vaših zamislih in željah. Pokličite nas na 07 30 66 950 ali nam pišite na #EM#696f646c447f6a667c6878656d206f7a62703c607d#EM#