lr 0597
Vsak ima doma kos nakita ali kak drug predmet iz zlata, za katerega ve, da ga ne bo več nosil ali uporabljal in da se bo na njem zgolj še nabiral prah. Zakaj bi neuporabne, a vredne stvari hranili doma, da se na njih nabira prah, če jih lahko prodate in zanje zaslužite lep denar? V naših zlatarnah vam nudimo odkup zlata po najvišjih dnevnih cenah!

Imate v vaših predalih poškodovano zlato, zlatnike, zlate lističe, morda celo zobno zlato, ki je kot takšno popolnoma neuporabno, pa še neprijetno na pogled? Ste podedovali zlatnino, ki je nihče ne bo nikoli več nadel in se vam že nekaj let samo valja po predalih? 

Zakaj bi to dopustili, če lahko pospravite svoje predale in za te predmete zaslužite lep denar? Pri nas lahko zlato pretvorite v evre ne glede na njegovo stanje in karate. Odkupujemo različne vrste nakita, tudi sponke in broške, pa zlate ploščice, zlate lističe, zlate palice in zlate kovance ter različne vrste poškodovanega zlata. Zaradi njegove čistoče se zelo izplača prodati dentalno zlato, ki kot tako v vaših predalih nikakor ni uporabno, je pa toliko bolje, če lahko z njim zaslužite, kajne? 
 
Odkup zlata je res enostaven. Razmislite, katerih kosov svojega nakita ali drugih zlatih izdelkov ne potrebujete – zakaj bi se na njih nabiral prah, če si lahko s prodajo zagotovite lep zaslužek in morda en mesec (ali pa več) ne rabite skrbeti glede plačila položnic ali pa si z »zlatim denarjem« privoščite nekaj, kar ste si od nekdaj želeli? 
 
Če se odločite za prodajo zlata, se oglasite v eni od naših poslovalnic v Novem mestu in Črnomlju. Strokovno usposobljene uslužbenke bodo natančno določile čistino in maso zlatih izdelkov. Tudi če na zlatu ni žiga, je s postopkom preverjanja mogoče natančno določiti karate. Tako vam bomo zagotovo ponudili pošteno ceno odkupa zlata. Nudimo vam takojšnje gotovinsko izplačilo (razen v primeru večjih količin zlata).

In še nasvet, da bo vaš izkoristek še večji: Zakaj ne bi za svoje zlato iztržili kar največ? Spremljajte dnevne cene zlata in izkoristite dan, ko so te visoke.