bride 1874655 960 720
V septembrskih in oktobrskih dneh, ko so dnevi še topli, rjavo jesensko listje pa se kopa v sončni svetlobi in poskrbi za čudovite barvne odtenke, je lahko poroka izjemno očarljiva, če ne celo pravljična. V ponudbi Zlatarne Aura in Karat je lepo število poročnih prstanov, ki so oblikovani kot nalašč za jesensko poroko, hkrati pa tako čudoviti, da jih boste resnično z veseljem nosili v vseh letnih časih!

Sicer je poročni prstan seveda stvar okusa posameznika, oziroma se spreminja od para do para. V kolikor pa ste tudi vi med tistimi, ki ste se odločili ali pa se odločate za jesensko poroko, verjamemo, da se navdušujete tudi nad poročnimi prstani v odtenkih, ki spominjajo na jesenske barve. V Zlatarni Aura in Karat v tem primeru priporočamo poročne prstane iz kombiniranih materialov, med katerimi je tudi rdeče zlato. 

Poročni prstani iz rdečega zlata čudovito odražajo romantiko in zlate barve jeseni, in so tudi sicer izjemno priljubljeni. V kombinaciji z belim zlatom, jeklom in tudi (malce temnejšim) titanom pa rdeče zlato pride še posebej do izraza, saj njegova specifična barva čudovito izstopa na svetli podlagi. Ženski poročni prstan je navadno še dodatno okrašen z enim ali več briljanti, ki prav tako lepo poudarijo rdeče-zlate odtenke, zahvaljujoč tem odtenkom pa tudi briljanti prekrasno izstopajo, kot se lahko prepričate na spodnjih fotografijah.

Poročni prstani v kombinaciji belega in rdečega zlata:
Poročni prstani iz kombinacije jekla in rdečega zlata:


Poročni prstani iz kombinacije titana in rdečega zlata: 


Morda je med razlogi za jesensko priljubljenost kombiniranih poročnih prstanov tudi kombinacija »hladne in tople« barve, kar je značilno tudi za ta letni čas, ko je zrak sicer že ohlajen, na sončnih žarkih pa se lahko še vedno zelo prijetno pogrejemo.

Če pa vas stroge, pravilne linije ne navdušujejo in bi se raje odločili za poročne prstane s kakšnim zanimivim vzorcem ali nežnimi vijugami, je v naši ponudbi tudi obilica takšnih možnosti - vabljeni k ogledu nekaj primerov.

Kombinacija belega in rdečega zlata:


Kombinacija jekla in rdečega zlata: 

Kombinacija titana in rdečega zlata: