celjski sejem poroka 2018

Poročni sejem v Celju

17. in 18. marca bo v Celju spet veselo. Na celjskem sejmišču se bo odvilo Pomladno sejemsko prebujanje, ki bo vljučevalo več sejmišč:

 • 23. FLORA, kjer boste našli vse za vrt - od rož, zelišč, zelenjave, do orodij, okasnega posodja, ribnikov, bazenov in celo savne,
 • 14. ALTERMED, kjer boste našli naravno kozmetiko, eko izdelke, naravne kristale,
 • 41. APISLOVENIJA, ki je največji strokovni čebelarski dogodek v Evropi,
 • 17. POROKA, kjer boste našli vse za poroko, tako poročne storitve kot tudi izdelke (tukaj vas pričakujemo s poročnimi prstani), odvila se bo tudi modna revija,
 • 3. FESTIVAL KAVE, kjer se boste lahko posladkali z najboljšo kavo,
 • 3. KULINART - FESTIVAL HRANE IN PIJAČE, kjer boste poskusili kulinarične dobrote domače in mednarodne kuhinje, vključno z vinom, pivom in izdelki iz slovenskih kmetij, mogoč bo tudi nakup unikatnega jedinega pribora.


POMLADNI SEJMI NAČRTI 04 1024x724


Če načrtujeta poroko v tem ali naslednjem letu, tega dogodka vsekakor ne smeta zamuditi. To je odlična priložnost, da se sprehodita med različnimi ponudniki in raziščeta možnosti za organizacijo poroke, pridobita nove ideje, najdeta kakšno skrito željo in prevetrita misli za naprej. Ogledala si bosta lahko tudi modno revijo poročnih oblek, ki bo zagotovo dih jemajoča.

Vmes se bosta lahko okrepčala z najboljšo hrano in pijačo, dovolita pa tudi, da vam strokovnjaki pripravijo najbolj dišečo kavo. Pravijo, da je odlična!

Zagotovo bosta odkrila mnoge priložnosti za še lepšo poroko, zato si že danes zagotovita karto in se potegujta za brezplačno vstopnico tukaj.

Le nekaj mega priložnosti na sejmu POROKA:

 • izjemni popusti na poročne prstane in ostale izdelke,
 • najem videografa za vajino poroko,
 • pomoč pri organizaciji poroke,
 • izbira aranžmaja za cvetje,

 • na sosednjih sejmiščih pa tudi mnogo drugih priložnosti, ki vam vsekakor pridejo prav pri organizaciji poroke, kot je catering, vino, rože, posebno posodje za hrano itd.

Pričakujemo vas z 10% popustom

V času sejma vas pričakujemo z 10% popustom na VSE POROČNE PRSTANE, ki ga lahko pridobita z naročilom kateregakoli para poročnih prstanov, naj je iz zlata, srebra, platine, titana, jekla, keramike ali kombinacije materialov:

 • na sejmu na razstavnem prostoru Zlatana Aura in Karat, 
 • na spletni strani s promocijsko kodo POROKA2018.

Tako je, v kolikor se sejma ne moreta udeležiti, bosta lahko 17. in 18. marca naročila poročne prstane z 10% popustom tudi preko spletne trgovine. Prstana dodajta v košarico in nadaljujta na blagajno, kjer bosta lahko vnesla promocijsko kodo POROKA2018. Ta vam bo najprej znižala vrednost naročila za 10% in nato lahko zaključita nakup. V kolikor ne vesta velikosti vaših poročnih prstanov, za oba prstana med velikostmi izberita možnost "Pošljite mi merilne obročke." in nakup bosta lahko zaključila s popustom. V nekaj dnevih bosta prejela brezplačne merilne obročke za določanje velikosti in vajina prstana bosta šla v izdelavo. 

Še bolj vaju bomo veseli na sejmu, kjer si bosta lahko ogledala mnoge poročne prstane, mogoče predlagala kakšno prilagoditev, o kateri se bomo pogovorili in našli najboljšo rešitev za vaju. Še pred obiskom sejma si lahko ogledata poročne prstane tukaj, si natisneta informacije za posamezne pare in prineseta svojo izbiro s sabo na sejem. Tako vama bomo lahko še bolje in hitreje svetovali.

Ne čakajta na zadnji dan za izbiro vajinih poročnih prstanov, saj vaju bosta spremljala še dolgo časa. Vabljena!