sandale2
Le Vian je mednarodno priznana blagovna znamka, katere ime in tradicija postavljata nove mejnike v svetu nakita že več kot 500 let. Oklepajo se starodavne umetnosti ročnega dela, ki ga uspešno prepletajo z modernimi dizajni. 

Moči so združili s podjetjem Stuart Weitzman Inc, ki navdušuje ženske ljubiteljice čevljev po vsem svetu. „Čarodej“ Stuart Weitzman, ki stoji za znamenito mističnostjo podjetja, ustvari približno 300 izjemnih čevljev in torbic na leto, vsak izdelek pa odlikuje visoka kakovost in inovativnost.

Izdelek, ki je nastal kot produkt tega sodelovanja, vas ne bo pustil ravnodušne. Gre za luksuzne večerne sandale, opremljene z več kot 185 karati tanzanita in 28 karati diamantov

Tanzanit je najredkejši žlahtni kamen na svetu, v katerem se prelivata modra in vijoličasta barva. Glede na to, da bojo nahajališča tega dragulja kmalu izčrpana, pa se njegova vrednost še povečuje in je torej dobra naložba za prihodnost.

K tako neverjetnim srebrnim sandalom, za katere bi morali odšteti 2 milijona dolarjev, pa se nedvomno poda tudi čudovit srebrni nakit, kajne?