Moj seznam želja

Aktualne vsebine

Ovekovečite spomine na odraščanje vaših malčkov

Odraščanje naših malčkov je nekaj, kar se pred očmi staršev, pa tudi starih staršev odvija neverjetno hitro. V enem hipu je to še malček, ki spoznava svojo okolico in se uči osnovnih življenjskih veščin, kar naenkrat pa gre že v osnovno in potem srednjo šolo, mi pa se sprašujemo, kako je mogoče, da se je vse to zgodilo tako hitro.

Preberi več

Zlatarne Aura in Zlatarna Karat znova odprte

Spoštovane stranke obveščamo, da so naše zlatarne ponovno odprte.

Preberi več

Naj barva v 2020: Klasična modrina

Klasična modra barva je po zapisu spletnega portala Jewelry Net tista, ki bo zaznamovala leto 2020. Gre za brezčasen, eleganten odtenek, ki odseva željo po stabilnosti v teh hitro spreminjajočih se časih.

Preberi več

Kaj predstavlja drevo življenja?

Drevo življenja je simbol, ki je pri nakitu relativno pogost in priljubljen. Še posebej so poznani obeski z motivom drevesa življenja, ta motiv pa krasi tudi številne prstane, uhane itd.

Preberi več

Najbolj zaželeni zaročni prstani v 2020

Iskanje pravega zaročnega prstana je lahko izjemno stresno. Treba je upoštevati ogromno različnih dejavnikov, kot npr. vrsto, velikost in obliko kamna, način vdelave kamna, material oz. barvo zlata, širino prstana in še in še. Ni se težko izgubiti med vsemi možnostmi, ki jih imamo na razpolago.

Preberi več

Poročni prstani v 2020: Nove ideje, vztrajajoči trendi in stare dobre klasike

V zadnjem desetletju je poročna industrija doživela velike premike. Na področju poročnih prstanov še nikoli ni bilo toliko fleksibilnosti in posledično tudi tako velike izbire.

Preberi več

Vinska kraljica Slovenije nosi nakit Zlatarne Aura in Karat

V petek, 10. januarja 2020, je v radenskem hotelu Radin potekalo kronanje Vinske kraljice Slovenije. Vinska kraljica leta 2020 je postala nekdanja Cvičkova princesa Ana Pavlin z Otočca. Svoj pečat na dogodku je pustila tudi Zlatarna Aura in Karat, saj smo Vinski kraljici v naši delavnici izdelali personaliziran nakit.

Preberi več

Vesele praznike in srečno 2020!

Staro leto se zaključuje, začenja se novo desetletje - ob tem vam tudi kolektiv Zlatarne Aura in Karat želi vse najlepše! Preživite mirne praznike v družbi najbližjih, v leto 2020 pa vstopite s srčnostjo, dobro voljo in optimizmom - uspeh ne more izostati!

Preberi več

Video: Nastajanje nakita v zlatarski delavnici Zlatarn Aura in Karat

V zakulisju zlatarn Aura in Karat deluje zlatarska delavnica. Tam nastajajo čudoviti novi izdelki, poleg tega pa se izvajajo tudi popravila in čiščenje nakita, graviranje prstanov in drugih kosov itd.

Preberi več

Na Ljubljanskem gradu smo znova predstavili našo ponudbo poročnih prstanov

V soboto in nedeljo, 16. in 17. novembra 2019 je na Ljubljanskem gradu potekal Poročni sejem Ljubljana, kjer je modele poročnih prstanov predstavljala tudi Zlatarna Aura in Zlatarna Karat.

Preberi več

Kaj je treba vedeti pred prebadanjem ušes?

Se odločate za prebadanje ušes, najsi pri sebi ali svojemu otroku? Objavljamo nekaj nasvetov, kako poteka postopek prebadanja ušes in na kaj je treba paziti ob celjenju.

Preberi več

S Facebooka: Najlepši zapisi o pomenu poročnih prstanov

Med 1. in 15. julijem je na družbenem omrežju Facebook potekala nagradna igra - izbirali smo najlepše zapise o tem, kaj vam pomenita poročna prstana. Objavljamo 10 zapisov, ki so zbrali največ točk.

Preberi več

^