Moj seznam želja

Aktualne vsebine

Kaj je treba vedeti pred prebadanjem ušes?

Se odločate za prebadanje ušes, najsi pri sebi ali svojemu otroku? Objavljamo nekaj nasvetov, kako poteka postopek prebadanja ušes in na kaj je treba paziti ob celjenju.

Preberi več

S Facebooka: Najlepši zapisi o pomenu poročnih prstanov

Med 1. in 15. julijem je na družbenem omrežju Facebook potekala nagradna igra - izbirali smo najlepše zapise o tem, kaj vam pomenita poročna prstana. Objavljamo 10 zapisov, ki so zbrali največ točk.

Preberi več

Prstani: Leva ali desna roka?

Kaj pomeni, če nosimo prstane na levici in kaj, če se odločimo za desnico? Kratek odgovor se glasi: izbira je popolnoma vaša. Kaj levica in desnica simbolizirata, kaj so ženski "koktajl prstani" in zakaj so značilni za desno roko, pa si lahko preberete v nadaljevanju.

Preberi več

FAMozne obiskovalke v Zlatarni Karat

Zlatarna Karat je v gostila članice Društva poslovnih žensk FAM. Skupina približno 50 uspešnih podjetnic iz vse Slovenije se je v sklopu obiska v Novem mestu ustavila tudi v Zlatarni Karat, kjer jih je sprejela direktorica Vladimira Fink Pavlin.

Preberi več

Nakit v akciji - do 50% popust

Preverite, katere kose nakita si lahko prek spletne trgovine Zlatarna Aura in Karat zagotovite po še posebej ugodnih cenah!

Preberi več

Študenti obiskali delavnico Zlatarne Aura in Karat

Zlatarna Aura in Karat sodeluje v študentskem projektu z naslovom V nakit prenesena dediščina, ki poteka v okviru javnega razpisa Po kreativni poti do znanja.

Preberi več

8. marec - ko praznujejo ženske

Dan žena je mednarodni praznik žensk, saj gre za dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk.

Preberi več

Ametist – Rojstni kamen meseca februarja

Ametist že več stoletij oziroma celo tisočletij sodi med najbolj cenjene kamne. Njegova nahajališča so po vsem svetu, denimo Braziliji, Boliviji, Mehiki, Afriki, Kanadi, Rusiji, ZDA in Evropi.

Preberi več

Bliža se praznik zaljubljencev - kaj podariti?

Valentinovo je največji praznik zaljubljenih. Takrat izkazujemo ljubezen, ki jo čutimo do svojega izbranca ali izbranke.

Preberi več

Klasično darilo ob krstu ali birmi je zlata verižica z obeskom

Krst in birma sta posebni prelomnici v življenju otroka, ki živi pod okriljem krščanske vere. Če imamo čast biti botri ali botrice, je v navadi, da ob teh priložnostih podarimo darilo, ki je nekaj posebnega.

Preberi več

Kako izbrati popolna poročna prstana?

Zaroka je zagotovo eden pomembnejših korakov v vajinem življenju. Hkrati pa pomeni le uverturo v še pomembnejšega – poroko. In pred poroko je treba poskrbeti za ogromno stvari. Vajine obveznosti v sklopu priprav za Veliki dan tako vključujejo številne odločitve – tu je izbira lokacije, menijev, sestavljanje seznama povabljencev, iskanje poročne obleke, pa fotografa itd. Vse to je usmerjeno v en dan, ki se ga bosta večno spominjala. Vendar pa v sklop priprav na poroko sodi še ena stvar, ki pa vaju bo od poročnega dne naprej spremljala na vsakem koraku in na vajinih prstancih simbolizirala večno ljubezen – to sta seveda poročna prstana.

Preberi več

Vesele praznike vam želi Zlatarna Aura in Karat

Staro leto se zaključuje, začenja se novo - ob tem vam tudi ekipa Zlatarne Aura in Karat želi vse najlepše!

Preberi več

^