Moj seznam želja

Aktualne vsebine

Poročni prstani v 2020: Nove ideje, vztrajajoči trendi in stare dobre klasike

V zadnjem desetletju je poročna industrija doživela velike premike. Na področju poročnih prstanov še nikoli ni bilo toliko fleksibilnosti in posledično tudi tako velike izbire.

Preberi več

Vinska kraljica Slovenije nosi nakit Zlatarne Aura in Karat

V petek, 10. januarja 2020, je v radenskem hotelu Radin potekalo kronanje Vinske kraljice Slovenije. Vinska kraljica leta 2020 je postala nekdanja Cvičkova princesa Ana Pavlin z Otočca. Svoj pečat na dogodku je pustila tudi Zlatarna Aura in Karat, saj smo Vinski kraljici v naši delavnici izdelali personaliziran nakit.

Preberi več

Vesele praznike in srečno 2020!

Staro leto se zaključuje, začenja se novo desetletje - ob tem vam tudi kolektiv Zlatarne Aura in Karat želi vse najlepše! Preživite mirne praznike v družbi najbližjih, v leto 2020 pa vstopite s srčnostjo, dobro voljo in optimizmom - uspeh ne more izostati!

Preberi več

Video: Nastajanje nakita v zlatarski delavnici Zlatarn Aura in Karat

V zakulisju zlatarn Aura in Karat deluje zlatarska delavnica. Tam nastajajo čudoviti novi izdelki, poleg tega pa se izvajajo tudi popravila in čiščenje nakita, graviranje prstanov in drugih kosov itd.

Preberi več

Na Ljubljanskem gradu smo znova predstavili našo ponudbo poročnih prstanov

V soboto in nedeljo, 16. in 17. novembra 2019 je na Ljubljanskem gradu potekal Poročni sejem Ljubljana, kjer je modele poročnih prstanov predstavljala tudi Zlatarna Aura in Zlatarna Karat.

Preberi več

Kaj je treba vedeti pred prebadanjem ušes?

Se odločate za prebadanje ušes, najsi pri sebi ali svojemu otroku? Objavljamo nekaj nasvetov, kako poteka postopek prebadanja ušes in na kaj je treba paziti ob celjenju.

Preberi več

S Facebooka: Najlepši zapisi o pomenu poročnih prstanov

Med 1. in 15. julijem je na družbenem omrežju Facebook potekala nagradna igra - izbirali smo najlepše zapise o tem, kaj vam pomenita poročna prstana. Objavljamo 10 zapisov, ki so zbrali največ točk.

Preberi več

Prstani: Leva ali desna roka?

Kaj pomeni, če nosimo prstane na levici in kaj, če se odločimo za desnico? Kratek odgovor se glasi: izbira je popolnoma vaša. Kaj levica in desnica simbolizirata, kaj so ženski "koktajl prstani" in zakaj so značilni za desno roko, pa si lahko preberete v nadaljevanju.

Preberi več

FAMozne obiskovalke v Zlatarni Karat

Zlatarna Karat je v gostila članice Društva poslovnih žensk FAM. Skupina približno 50 uspešnih podjetnic iz vse Slovenije se je v sklopu obiska v Novem mestu ustavila tudi v Zlatarni Karat, kjer jih je sprejela direktorica Vladimira Fink Pavlin.

Preberi več

Nakit v akciji - do 50% popust

Preverite, katere kose nakita si lahko prek spletne trgovine Zlatarna Aura in Karat zagotovite po še posebej ugodnih cenah!

Preberi več

Študenti obiskali delavnico Zlatarne Aura in Karat

Zlatarna Aura in Karat sodeluje v študentskem projektu z naslovom V nakit prenesena dediščina, ki poteka v okviru javnega razpisa Po kreativni poti do znanja.

Preberi več

8. marec - ko praznujejo ženske

Dan žena je mednarodni praznik žensk, saj gre za dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk.

Preberi več

^