Moj seznam želja

Aktualne vsebine

Celjski sejem POROKA

Če načrtujeta poroko v tem ali naslednjem letu, tega dogodka vsekakor ne smeta zamuditi. To je odlična priložnost, da se sprehodita med različnimi ponudniki in raziščeta možnosti za organizacijo poroke, pridobita nove ideje, najdeta kakšno skrito željo in prevetrita misli za naprej. Pričakujemo vas z 10% popustom na VSE POROČNE PRSTANE.

Preberi več

Slovenski poročni sejem na Brdu 2017 [VIDEO]

21. in 22. oktobra 2017 bo potekal Slovenski poročni sejem na Brdu, kjer bo mnogo zanimivega dogajanja za vsak bodoči poročni par. Pričakujemo vaju z 10% sejemskim popustom na vse poročne prstane. Za vaju imamo resnično prstro izbiro.

Preberi več

Festival nakupov in zabave v BTC City Novo mesto [VIDEO]

Znova se veselimo že tradicionalnega Festivala nakupov in zabave v BTC City Novo mesto, in sicer 20 in 21. oktobra 2017. Čaka vas pester zabavni program, a pričakujemo vas tudi z ugodnim čudovitim nakitom. Obiščite nas in si izberite nov modni dodatek.

Preberi več

Obiskali so nas iz Planet TV [VIDEO]

V oddaji Dan. so predstavili tudi Zlatarno Aura in Karat. Govorili smo o naših začetkih, prstanu za bogastvo Pavitri in pestri izbiri različnih vrst nakita. Oglejte si video v članku.

Preberi več

Skrinjice za nakit

Tokrat si oglejmo, kam lahko pospravite svoj nakit. Še vedno so popularne skrinjice, škatlice oziroma šatulje za nakit, ki jih lahko najdemo v najrazličnejših oblikah in barvah. Oglejte si najbolj priljubljene - lesene, kovinske in keramične.

Preberi več

Firbcologi v zlatarski delavnici [VIDEO]

Obljavljamo utrinke iz snemanja oddaje Firbcologi, ki je leta 2015 prejela Strokovnega viktorja za najboljšo otroško in mladinsko TV oddajo. Oglejte si video, kako sta si Ema in Jakob izdelala srebrna prstana s pomočjo našega zlatarja Davida.

Preberi več

Prenova mestnega jedra v Novem mestu

25. septembra 2017 se je začela velika in dolgo pričakovana prenova novomeškega mestnega jedra, zato bo v tem obdobju v nespremenjenem delovnem času na Glavnem trgu odprta le Zlatarna Karat. Zlatarna Aura na Glavnem trgu bo v času prenove zaprta.

Preberi več

Biseri so resnično čudeži narave

Biseri, čudeži narave, živijo. Zdi se, da čutijo, kako se počuti njihova lastnica. Ljubijo kožo in šele na njej razvijejo svojo resnično čarobnost, svoj živi sijaj. Biseri so blage osebnosti, ki se ne vsiljujejo, temveč svojo lastnico enostavno krasijo.

Preberi več

Certifikat bonitetne odličnosti AA+ 2017

Podjetje Čebelica d.o.o., ki upravlja z zlatarnami Aura in Karat, je 12.9.2017 prejelo certifikat bonitetne odličnosti z oceno AA+, čimer se je uvrstilo v sam vrh bonitetne odličnosti slovenskih podjetij.

Preberi več

Odkrijte svoj rojstni kamen za nakit

Zagotovo ste že slišali, da posameznemu horoskopskemu znaku pripadajo različni dragi in poldragi kamni. Vendar je manj znano, da obstajajo rojstni kamni, ki pripadajo različnim mesecem rojstva. V tem članku lahko odkrijete, kateri je vaš rojstni kamen.

Preberi več

Najlepši poročni prstani za čudovito poroko

Ali izbirata poročne prstane in ne vesta, kje začeti? V raznolikosti oblik in materialov se lahko hitro izgubite. Naj temu ne bo tako. Dovolita nam, da vama pri izbiri poročnih prstanov pomagamo z nekaj praktičnimi nasveti in celovito izbiro poročnih prstanov.

Preberi več

Bistvo nakita je v čustvih

Čustva so velik del našega življenja. Včasih jih težko ubesedimo. Kadar se nam to zgodi, je tukaj za nas nakit, ki pove veliko, njegove "besede" pa odzvanjajo še mnogo let.

Preberi več
^